AA-team heeft de afgelopen jaren met zorg een landelijk 24-uurs netwerk van circa 200 regionale onafhankelijke pechhulpverleners samengesteld. Daarnaast verstrekken bijna 400 autobedrijven een AA-team mobiliteitspas aan hun klanten. Bij de selectie van onze partners staan snelheid en kwaliteit centraal.

Een misverstand dat we graag willen wegnemen is dat dit voornamelijk bergingsbedrijven zijn die bij een pechgeval alleen de auto weghalen. Van alle kleinere reparaties (circa 81% van de pechgevallen) die normaliter binnen drie uur te herstellen zijn worden er in geval van pech maar liefst 99,3 % ook binnen deze drie uur verholpen en kunnen klanten de weg met hun eigen auto vervolgen.

Momenteel krijgt circa 19% van onze klanten onderweg te maken met grote reparaties die langer duren dan 3 uur, maar ook garantiegevallen, waaraan wij niet mogen sleutelen. Te denken valt aan: Motorschade – koppakking – versnellingsbak – aandrijving – ernstige koelproblemen – brandstofpomp – electronicastoring – ontsteking.