Europahulp

Er wordt hulpgeboden in meer dan veertig Europese landen en op de AA-team alarmcentrale spreekt men Nederlands. Europahulp geschiedt in samenwerking met de AvD, Automobilclub von Deutschland (sedert 1899). Hun werkwijze sluit naadloos aan bij die van AA-team. Het klantenbelang staat voorop (denken en handelen vanuit de gedachte van de klant) Kwaliteitbewaking, een snelle opname van de telefoon, een korte aanrijdtijd naar de locatie van het gestrande voertuig , een ruime keus uit vervangend vervoer.

Vervangend vervoer

In de zomermaanden staan er in veel zonnige vakantielanden Nederlandse auto’s ter beschikking met- en zonder trekhaak. Indien deze niet voorradig zijn kan een buitenlandse verhuurder een creditcard verlangen. Hier hebben wij als alarmcentrale geen invloed op. Indien u niet over een creditcard beschikt kan het voorkomen dat u als vervangend vervoer een treinreis aangeboden krijgt. De leeftijd van de bestuurder en of de ingangsdatum van de rijbevoegdheid kan eveneens van invloed zijn op het wel of niet verstrekken van een huurauto en of een verhoging van de verzekeringspremie. Ook hier hebben wij als alarmcentrale geen invloed op.

Categorie B huurauto betekent een compacte kleine auto

Repatriëring

Het verzorgen van de repatriëring tot een afstand van 1ooo kilometer naar plaats van bestemming, duurt 10 werkdagen. Is de afstand groter en of in het hoogseizoen kan deze termijn oplopen tot wel 15 werkdagen. Zorg zoveel mogelijk dat de kostbare spullen uit de auto zijn gehaald.