Vergelijk verschillende pechhulp verzekeringen en maak kennis met de voordelen van AA-team® waar u alleen betaalt wanneer u ons nodig heeft. Al meer dan 25 jaar zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst op het gebied van autohulpverlening in binnen- en buitenland.

Stop met betalen voor toch-nooit-pech
Maak kennis met onze nieuwe kijk op pechhulp verlening voor onderweg waarbij wij een einde maken voor het betalen voor toch-nooit-pech. Vergelijk onze pechhulp verzekering met bestaande abonnementen waarop een allrisk dekking van toepassing is. Dit leidt tot het maken van relatief hoge kosten voor diensten waar u geen gebruik van hoeft te maken. Onderzoek toont aan dat er zich gemiddeld eens in de 12,5 jaar een reële pechkans voordoet. AA-team® brengt alleen kosten in rekening wanneer u ons ook echt nodig heeft.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over onze pechhulp verzekering rustig verder op onze website en meld uvandaag nog aan! Wanneer u nog vragen heeft, kunt u een e-mail sturen naar info@AA-team.nl of bel met telefoonnummer 0181-324433.
Bekijk meer informatie over onze diensten op de volgende pagina’s: