Kies voor de beste pechhulpverzekering in binnen- en buitenland tegen een aantrekkelijk prijstarief en maak gebruik van de diensten en service van AA-team®. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van autohulpverlening, een team van specialisten en hi-tech ondersteuning in binnen- en buitenland zijn wij zowel de particulier als de zakelijke rijder graag zo optimaal mogelijk van dienst.

Betaal alleen wanneer u ook daadwerkelijk van onze diensten gebruik maakt
Betaal niet langer voor hulp die u zelden nodig zult hebben en kies voor onze pechhulpverzekering . Onderzoek heeft uitgewezen dat u gemiddeld eens in de 12,5 jaar een reële kans heeft op autopech. Daarom betaalt u bij ons alleen wanneer u ook daadwerkelijk van onze diensten gebruik maakt. Daar boven op krijgt u bij ieder pechvrij jaar nog een aantrekkelijke korting op uw jaarlijkse netwerkbijdrage die kan oplopen van 5 tot 75 procent.

Meer informatie en contact
Kijkt u voor meer informatie over onze pechhulpverzekering rustig verder op onze website en meld uvandaag nog aan! Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers door te bellen met telefoonnummer 0181-324433 of stuur een e-mail naar info@AA-team.nl.
Bekijk meer informatie over onze diensten op de volgende pagina’s: