Aanmelden

Met de zakelijke pechhulp van AA-team bent u verzekerd van hulp van technisch specialisten. Zij staan dag en nacht voor u klaar. Wij bieden een effectieve 24-uurs mobiliteitsgarantie, dat ondersteund wordt door een netwerk van lokale ondernemers in heel Nederland. Daarnaast hebben wij enkele steunpunten door heel Europa. Dit betekent dat u vrijwel altijd betrouwbare pechhulp kunt krijgen ongeacht uw locatie en het tijdstip van autopech.

Netwerk van hulpdiensten
AA-team maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van pechhulpdiensten in Nederland en heeft betrouwbare partners in heel Europa. Al deze hulpdiensten hebben hoogopgeleide technisch specialisten in dienst die u uitstekend van dienst kunnen zijn. Met de zakelijke pechhulp van AA-team bent u verzekerd van hulp op maat. Ook als de aangeboden zakelijke pechhulp niet meteen resultaten kan leveren, zoals het repareren van uw auto, kunnen wij u alternatieven bieden. U kunt hierbij denken aan transport van uw voertuig naar een gewenste locatie of een vervangend voertuig.

Contact
Met de zakelijke pechhulp van AA-team hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over autopech als u onderweg bent. Wij hebben overal in Nederland en op vele locaties in Europa gerenommeerde monteurs klaar staan die u kunnen helpen bij autopech. Wilt u meer weten over onze zakelijke pechhulp of over onze andere diensten en tarieven? Neem dan vrijblijvend contact met ons door te bellen naar 0181-324433 of het online contactformulier in te vullen.
Bekijk meer informatie over onze diensten op de volgende pagina’s: