Een wagenpark dat full time mobiel moet zijn vereist om een mobiliteitsgarantie van technisch specialisten. Het AA-team® heeft dat goed begrepen.
Wij bieden fleetowners en zakelijke rijders een effectieve 24-uurs mobiliteitsgarantie, ondersteund door een netwerk van pechhulpdiensten door heel Nederland en steunpunten door heel Europa. Daardoor zit er altijd wel een betrouwbare AA-team® partner vlak bij de locatie waar uw auto strandt met pech.

Pechhulpspecialist kan scherper calculeren
De gangbare pechhulp-aanbieders rekenen een vast bedrag, maar hebben vaak beperkingen t.a.v. leeftijd en kilometerstand. AA-team®daarentegen verzorgt maatwerk, is uitsluitend ingesteld op pechhulp, en kan dus uiterst scherp calculeren!

Professioneel netwerk van pechhulpdiensten
Kern van onze pechhulpverlening is een dicht netwerk van hulpverlenende bedrijven, die 24 uur per dag voor u klaar staan. Dit zijn gerenommeerde garagehouders en gespecialiseerde autohulpdiensten, verspreid over het hele land, een gebundeld brok ervaring om ‘U ‘tegen te zeggen. Zo is een automobilist(e) met pech gemiddeld nooit meer dan 15 kilometer verwijderd van een pechhulpverlener. U mag dus altijd rekenen op snelle assistentie. Specialistische opleidingen en een technische helpdesk garanderen dat de technische kennis van deze hulpverlenende bedrijven op een hoog niveau blijft.

Direct contact met locale hulpverlener
Wij zijn dag en nacht bereikbaar via de bekende gele praatpalen van Rijkswaterstaat, en op ons speciale telefoonnummer 088 112 112 1. Met het alarmplatform is het mogelijk direct (*) doorverbonden te worden naar een regionale assistentieverlener.
In zo’n geval is direct contact met de locale hulpverlener het beste dat u kan overkomen! En door zijn kennis van de omgeving, de inzet van de juiste mensen en materiaal kan hij u optimaal helpen. Een veilige gedachte.
(*) Via private label kan ook gekozen worden voor directe doorschakeling naar een centralist.

Procedure en servicefactoren
AA-team® vraagt voor de registratie – per kenteken per jaar – een basisvergoeding. De pechhulp zelf wordt gefactureerd op basis van de daadwerkelijke kosten. Aan een kenteken (of fleet) kunnen meerdere servicefactoren gekoppeld worden. Zoals ‘geprefereerde hulpdienst’, ‘wel of geen vervangend vervoer’ en ‘territorium en termijn van repatriëring’.

Klantenbinding
Een persoonlijk alarmnummer en een persoonlijke servicepas behoren tot de mogelijkheden van het AA-team®. Onderweg zijn deze gegevens opvraagbaar via de SMS shortcode 2580. En desgewenst op: www.ikstametpech.nl.

BackOffice
Via een eigen inlogcode zijn de gegevens van het wagenpark dag en nacht beschikbaar, zoals tijdstip aanvraag en duur van pechhulp, kosten, en waar een auto zich op enig moment bevindt.

EuropaTicket
De Europaticket geeft u gedurende 12 maanden recht op het gebruik van een tolk bij autopech, de daaraan gekoppelde Europahulp geschiedt in samenwerking met de AvD, Automobilclub von Deutschland (sedert 1899). Er wordt hulpgeboden in meer dan veertig landen en op de AA-team alarmcentrale spreekt men Nederlands.

Geïnteresseerd in onze unieke formule?
Wij komen graag bij u langs om alle ins en outs van onze unieke formule toe te lichten.
Bel voor een afspraak 088 112 112 9 (zakelijke markt) of
klik hier voor een on-line informatieaanvraagformulier.