Aanmelden

Bij AA-team betaalt u voor pechhulp lage tarieven. Wij vragen een scherpe jaarlijkse netwerkbijdrage waarbij u korting kunt krijgen. Als u een jaar geen pech heeft, krijgt u bij ons 5% korting op het jaartarief tot maximaal 75%! Als u de pechhulp moet inroepen, betaalt u bij AA-team in ieder geval geen torenhoge tarieven.

Bijdrage
Bij AA-team betaalt u slechts een netwerkbijdrage waarbij u zelfs korting kunt krijgen als u zonder pech het jaar doorkomt. U betaalt voor de pechhulpalleen de tarieven die van toepassing zijn op die keer dat u ons echt nodig heeft. Daarnaast kunnen wij ook voor u vervangend vervoer regelen op 150 uitgiftepunten in Nederland. Hiervan zijn er wel 78 dag én nacht bereikbaar. Bij AA-team betaalt u dus enkel voor het gebruik!

Transport
Het kan voorkomen dat uw auto niet ter plekke te repareren valt. In dat geval heeft u transport van uw voertuig nodig. Ook in dit geval van pechhulp betaalt u scherpe tarieven. Tegen een kleine extra vergoeding kunnen wij uw voertuig naar elke gewenste bestemming vervoeren in Nederland. Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan direct contact met ons op via 0181-324433 of via het onlinecontactformulier.
Bekijk meer informatie over onze diensten op de volgende pagina’s: