Aanmelden

Bij AA-team bent u verzekerd van de beste mobiliteitsservice voor uw klanten met extra’s zoals de mobiliteitspas. Bij AA-team werken wij met lokale ondernemers zodat we eenvoudig en snel kunnen schakelen van gebied tot gebied. Zo kunnen we overal in Nederland snel pechhulp bieden. Als zelfstandige en onafhankelijke onderneming zijn wij de bemiddelaar bij pech en berging. De pechklanten kunnen nu sneller dan ooit geholpen worden.

Service
AA-team heeft een uitstekende mobiliteitsservice. Wij hebben vele extra voordelen, zoals vrijstelling van de Verzekeringswet waardoor u lidmaatschappen voor Nederland en Europa mag verkopen. Wij kunnen ook een mobiliteitspas bieden. Hiermee heeft de klant ook vele voordelen, zoals:

  • Één loket voor afhandeling van pech- en schadehulp
  • Buitenlandhulp
  • Altijd naar de eigen werkplaats naar keuze

Daarnaast zijn er ook vele voordelen voor u als partner. U kunt hierbij denken aan uitgebreide managementinformatie en het koppelen van software. Met onze mobiliteitsservice hebben u en uw klanten er voordeel bij om het AA-team als partner in te schakelen.

Meer informatie
Onze mobiliteitsservice is dag en nacht bereikbaar in geval van nood via de gele praatpalen en op ons speciale noodnummer 088 112 112 1. Wilt u graag meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 112 112 9 om een afspraak te maken. U kunt ook het online contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!
Bekijk meer informatie over onze diensten op de volgende pagina’s: