Aanmelden

Zoekt u een mobiliteitspartner met en 24-uurs mobiliteitsgarantie? Maak dan van AA-team uw partner. Wij hebben al vele jaren ervaring als landelijke partner op het gebied van pechhulp en berging. Wij zorgen voor korte lijnen, waardoor we een landelijk sterk netwerk hebben waarmee uw klant snel weer de weg op kan. Wij zijn de bemiddelaar bij pech en berging in heel Nederland. Omdat wij maatwerk verzorgen die uitsluitend is ingesteld op pechhulp, kunnen wij uiterst scherpe tarieven hanteren.

Netwerk
Als mobiliteitspartner heeft AA-team een zeer uitgebreid netwerk door heel Nederland. Wij werken veel samen met lokale ondernemers die bekend zijn in het gebied. Door de directe samenwerking met de lokale ondernemers zijn er minder betrokkenen zodat de service sneller loopt. Bovendien kent de klant met pech het bedrijf dat hulp biedt vaak al. Als u ons inschakelt als mobiliteitspartner kunt u deel uitmaken van het collectief de AA-team Global Mobility Assistance LLP. Het voordeel voor u is dat u vrijstelling krijgt van de Verzekeringswet en dus lidmaatschappen voor de pechhulp voor Nederland en Europa mag verkopen.

Contact
Bent u geïnteresseerd in onze werkwijze? Schakel dan het AA-team in als uw mobiliteitspartner en profiteer van de vele voordelen die wij u bieden! Wilt u meer informatie over ons bedrijf of onze diensten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 088 112 112 9 om een afspraak te maken of bel naar 0181-324433 voor meer informatie over de mogelijkheden. U kunt ook het online contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder!
Bekijk meer informatie over onze diensten op de volgende pagina’s: