Alarm platform

AA-team heeft de beschikking over 960 telefoonlijnen met daarin het unieke nummer 088-112.112.1 Samen met de database wordt dit gehost op een Multichannel Voice Response Alarm Platform.

Zo heeft AA-team een telefoonmenu ontwikkeld met “woonplaats- en snelwegbellen” . Kiest onze opdrachtgever voor dit telefoonmenu, dan toets men de eerste letters van de woonplaats, of het A- of N-wegnummer in en komt men rechtstreeks in contact met de gecontracteerde assistentieverlener.

Één op één contact zal de inzet van verkeerd materiaal tot een minimum beperken.

Qua Incident Management is er tijdwinst te behalen door dit proces over minder schijven te laten verlopen.

Waar alles om draait is een door AA-team doordacht ontwikkeld softwareprogramma. Door het direct doorschakelen van de meldingen (circa één minuut) komt er zoveel mogelijk één op één contact tot stand met de gestrande automobilist. Deze wordt dan professioneel te woord gestaan door ervaren assistentieverleners uit de betreffende regio. 24 uur per dag zijn de database gegevens en hulprechten zowel voor de assistentieverleners als voor externe opdrachtgevers beschikbaar via SMS of online op internet. Alle gesprekken worden geregistreerd en dagelijks voorzien van een uniek incident nummer.

Icidentenscherm-2016