Aanmelden

AA-team heeft een alarmcentrale dag en nacht beschikbaar als u autopech heeft in Nederland en Europa. Als u onze alarmcentrale inschakelt, wordt u snel geholpen, ongeacht het tijdstip waarop u autopech krijgt. Ook als uw auto niet ter plekke kan worden gerepareerd kunnen wij u verder helpen. Wij hebben zeer ervaren en deskundige monteurs in dienst en werken samen met lokale autobedrijven en garages in Nederland. Zo wordt u altijd snel geholpen.

Lidmaatschap
Als u zich aansluit bij AA-team betaalt u slechts een netwerkbijdrage. Dit kleine bedrag betaalt u jaarlijks en als u een pechvrij jaar heeft, krijgt u zelfs korting op het tarief. Is uw auto niet meer te repareren op de plek waarop u pech heeft? Dan hoeft u zich hier ook geen zorgen over te maken. Wij bieden het transport van uw auto aan en als u onze alarmcentrale laat weten dat uw auto aanzienlijke schade heeft geleden van de autopech, dan kunt u ook snel een vervangende auto regelen via AA-team.

Geen onnodige kosten
Bij AA-team betaalt u nooit meer dan nodig is. U kunt ons ook inschakelen als aanvulling op de huidige service die door uw automerk of leasemaatschappij wordt geboden. Wilt u meer weten over AA-team, over de werkwijze van onze alarmcentrale bij autopech of over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvendcontact met ons door te bellen naar 0181-324433 of het online contactformulier in te vullen.
Bekijk meer informatie over onze diensten op de volgende pagina’s: