Volledig kosteloos schade verhalen

Als u schade hebt geleden, dan is deze én de kosten van de werkzaamheden, via AA-team te verhalen op de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. AA-team werkt samen met 112schade.nl waarbij u kunt rekenen op snelle, vakkundige afwikkeling van uw schade. Ook als het niet lukt om de schade te verhalen, blijft deze dienstverlening kosteloos voor u! En daar het niet op basis van een ‘no cure no pay’ regeling is, ontvangt Ú de volledige verhaalde schade.

Vervangend Vervoer

Hebt u schade gereden en kunt u niet verder rijden met uw auto? Wij zorgen voor gratis vervangend vervoer terwijl uw auto door een bij AA-team aangesloten en erkend bedrijf wordt gerepareerd. Is uw auto total loss dan heeft u de mogelijkheid om een auto te huren. Wij kunnen de kosten voor de autohuur voor maximaal 75% verhalen op de tegenpartij. Neem met ons contact op voor de exacte regels omtrent autohuur.

Waarborgfonds

Is er schade door een ander motorvoertuig veroorzaakt maar is de tegenpartij onbekend of niet verzekerd dan kunt u via AA-team de schade verhalen op het Waarborgfonds.

112schade (1)_geknipt [178156]

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.