Deze schade kunnen wij behandelen:

Letselschade verhalen / Smartengeld

Wanneer u door toedoen van een ander geestelijk of lichamelijk letsel oploopt, is er sprake van letselschade. Letselschade kan verschillende oorzaken hebben. Het kan bijvoorbeeld een gevolg zijn van een verkeersongeval, een arbeidsongeval, ongezonde werkomstandigheden, een gebrekkig product, een hondenbeet, enzovoort. Een letselschade advocaat helpt u bij het verhalen van een vergoeding voor deze schade (smartengeld).

Materiële schade

Heeft u schade aan uw voertuig welke niet is gedekt op uw eigen verzekering dan verhalen wij deze voor u kosteloos op de aansprakelijk tegenpartij of het waarborgfonds.

Loonkosten

Wanneer iemand arbeidsongeschikt is door toedoen van een ander, bijvoorbeeld een verkeersongeval, arbeidsongeval of medische fout, kan de werkgever het netto doorbetaalde loon terugvorderen. Ook de zelfstandig ondernemer die een deel inkomen mist kan dit door ons laten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. 112schade ondersteund u met professioneel juridisch advies.

Zorgkosten

Maakt iemand zorgkosten, door toedoen van een ander, die niet of gedeeltelijk gedekt zijn door de zorgverzekering zijn deze te verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Denk hierbij aan het eigen risico of niet gedekte fysiotherapeutische behandelingen.

Terug naar 112Schade